Τηλ.::
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd

SiChuan Liangchuan Co. μηχανικού εξοπλισμού, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα Προϊόντακρυογόνος βαλβίδα αντεπιστροφής

COem DN15 PN40 δίσκος ανοξείδωτου βαλβίδων αντεπιστροφής που διαμορφώνεται κρυογόνος για LNG

COem DN15 PN40 δίσκος ανοξείδωτου βαλβίδων αντεπιστροφής που διαμορφώνεται κρυογόνος για LNG

  • COem DN15 PN40 δίσκος ανοξείδωτου βαλβίδων αντεπιστροφής που διαμορφώνεται κρυογόνος για LNG
COem DN15 PN40 δίσκος ανοξείδωτου βαλβίδων αντεπιστροφής που διαμορφώνεται κρυογόνος για LNG
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CNLN
Πιστοποίηση: CE/ISO
Αριθμό μοντέλου: CDH61F
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι Εξουσία: Εγχειρίδιο
Πίεση: PN40 Δομή: Έλεγχος
Μέγεθος λιμένων: DN15
Υψηλό φως:

βιομηχανική βαλβίδα αντεπιστροφής

,

βαλβίδα αντεπιστροφής ανοξείδωτου χάλυβα

COem DN15 PN40 δίσκος ανοξείδωτου βαλβίδων αντεπιστροφής που διαμορφώνεται κρυογόνος για LNG

 

Κρυογόνος βαλβίδα αντεπιστροφής cOem SS304 DN15 PN40 για LNG την προσαρμογή λογότυπων διαθέσιμη

Περιγραφή προϊόντων

 

1. Το χτύπημα βαλβίδων της βαλβίδας αντεπιστροφής χαμηλής θερμοκρασίας είναι disc-shaped, και περιστρέφεται γύρω από τον άξονα περιστροφής του καναλιού καθισμάτων βαλβίδων. Επειδή το κανάλι μέσα στη βαλβίδα βελτιώνεται, η αντίσταση ροής είναι μικρότερη από αυτή της βαλβίδας αντεπιστροφής πεταλούδων, η οποία είναι κατάλληλη για τα ποσοστά χαμηλής ροής και την ανώμαλη ροή. Η αλλαγή μεγάλων -μεγάλος-caliber των περιπτώσεων, αλλά αυτό δεν είναι κατάλληλη για την κυμαιμένος ροή, και η εκτέλεση σφράγισής της δεν είναι τόσο καλή όσο αυτή της ανύψωσης του τύπου. Η βαλβίδα αντεπιστροφής πεταλούδων διαιρείται σε τρεις τύπους: ενιαίος, διπλός και πολλαπλάσιος. Οι τρεις τύποι διαιρούνται κυρίως με τη διάμετρο βαλβίδων. Ο σκοπός είναι να αποτραπεί ο υδραυλικός κλονισμός όταν σταματά το μέσο ή ρέει προς τα πίσω.

 

2. Το χτύπημα βαλβίδων αντεπιστροφής χαμηλής θερμοκρασίας είναι μια βαλβίδα αντεπιστροφής που γλιστρά κατά μήκος της κάθετης κεντρικής γραμμής του σώματος βαλβίδων. Η εσωτερικά περασμένη κλωστή βαλβίδα αντεπιστροφής μπορεί μόνο να εγκατασταθεί στις οριζόντιες σωληνώσεις. Βαλβίδα αντεπιστροφής υψηλών μικρών διαμέτρων, ο δίσκος βαλβίδων μπορεί να είναι μια σφαίρα. Η μορφή σωμάτων της βαλβίδας αντεπιστροφής πεταλούδων είναι η ίδια με αυτήν της βαλβίδας σφαιρών (μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη βαλβίδα σφαιρών), έτσι ο ρευστός συντελεστής αντίστασής του είναι μεγάλος. Η δομή της είναι παρόμοια με μια βαλβίδα σφαιρών, με το ίδιους σώμα και το δίσκο με τη βαλβίδα σφαιρών. Το ανώτερο μέρος του δίσκου βαλβίδων και το χαμηλότερο μέρος της κάλυψης βαλβίδων υποβάλλονται σε επεξεργασία με ένα μανίκι οδηγών. Τον οδηγό δίσκων βαλβίδων μπορεί να αυξηθεί ελεύθερα και να χαμηλώσουν στον οδηγό βαλβίδων. Όταν το μέσο ρέει, το δίσκο βαλβίδων από η ώθηση ανοίγει του μέσου. Αφορώντας κάτω το κάθισμα βαλβίδων, διαδραματίζει έναν ρόλο στην παρεμπόδιση του μέσου από να ρεύσει προς τα πίσω. Η κατεύθυνση των μέσων καναλιών κολπίσκων και εξόδου της straight-through βαλβίδας αντεπιστροφής πεταλούδων είναι κάθετη στην κατεύθυνση του καναλιού καθισμάτων βαλβίδων η κάθετη βαλβίδα αντεπιστροφής ανελκυστήρων έχει την ίδια κατεύθυνση των μέσων καναλιών κολπίσκων και εξόδου με το κανάλι καθισμάτων βαλβίδων, και η αντίσταση ροής της είναι μικρότερη από αυτή του ευθύ τύπου.

 

3. Βαλβίδα αντεπιστροφής χαμηλής θερμοκρασίας: μια βαλβίδα αντεπιστροφής ο της οποίας δίσκος βαλβίδων περιστρέφεται γύρω από μια καρφίτσα στο κάθισμα βαλβίδων. Η βαλβίδα αντεπιστροφής δίσκων έχει μια απλή δομή και μπορεί μόνο να εγκατασταθεί στις οριζόντιες σωληνώσεις, και έχει την καλή εκτέλεση σφράγισης.

 

4. Χαμηλής θερμοκρασίας βαλβίδα αντεπιστροφής: μια βαλβίδα ο της οποίας δίσκος βαλβίδων γλιστρά σύμφωνα με την κεντρική γραμμή του σώματος βαλβίδων. Η βαλβίδα αντεπιστροφής σωληνώσεων είναι ένας νέος τύπος της βαλβίδας. Το μικρό μέγεθος, η ελαφριά, και καλή τεχνολογία επεξεργασίας του είναι μια από τις κατευθύνσεις ανάπτυξης των βαλβίδων αντεπιστροφής. Εντούτοις, ο συντελεστής της ρευστής αντίστασης είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από αυτός της βαλβίδας αντεπιστροφής ταλάντευσης.

 

5, συμπαγής βαλβίδα αντεπιστροφής: Αυτή η βαλβίδα χρησιμοποιείται ως νερό τροφών λεβήτων και shutoff ατμού η βαλβίδα, αυτό έχει την ενσωματωμένη λειτουργία της ανύψωσης της βαλβίδας βαλβίδων και σφαιρών αντεπιστροφής ή της βαλβίδας γωνίας.

Επιπλέον, υπάρχουν μερικές βαλβίδες αντεπιστροφής που δεν είναι κατάλληλες για την εγκατάσταση εξόδου αντλιών, όπως η βαλβίδα ποδιών, ο τύπος άνοιξη, ο τύπος Υ και άλλες βαλβίδες αντεπιστροφής.

Η βαλβίδα χρησιμοποιείται ως συσκευή για το μέσο από να ρεύσει προς τα πίσω στις βιομηχανικές σωληνώσεις.

 

 

Σημειώνει όταν χρήση
 

1 . Πρέπει να εξασφαλίσει ότι ο σωλήνας φυσιέται καθαρός ενώπιον της εγκατάστασης.

 

2 . Κατά την εγκατάσταση, σιγουρευτείτε ότι η κατεύθυνση ροής που υποδεικνύεται από το βέλος στο σώμα βαλβίδων πρέπει να είναι σύμφωνη με την κατεύθυνση ροής του ρευστού.

 

3 . Αυτή η βαλβίδα έχει αφαιρεσθεί το λίπος. Το κατάστημα και κρατά καθαρός κατά την εγκατάσταση.

 

4 . Αφότου ολοκληρώνεται η κατασκευή σωληνώσεων, όλες τις βαλβίδες στη σωλήνωση πρέπει να ανοίξουν, και το υπόλειμμα καθ'οδόν πρέπει λεπτομερώς και λεπτομερώς να κρατηθεί για να εξασφαλίσει ότι το σύστημα σωληνώσεων είναι καθαρό και χωρίς συντρίμμια.

 

5 . Το διάγραμμα συστημάτων εγκαταστάσεων με τις oil-free απαιτήσεις πρέπει να αφαιρεσθεί το λίπος.

 

6 . Αργά ανοικτός και κλείστε κατά τη διάρκεια της χρήσης.

 

7 . Εάν τα μέρη ακρίβειας όπως ο δίσκος βαλβίδων, το κάθισμα βαλβίδων και ο μίσχος βαλβίδων φοριούνται ή βλάπτονται, πρέπει να επισκευαστεί και να αντικατασταθεί εγκαίρως.

 

8 . Για τα μέρη όπως τα στολίσματα και τα σφραγίζοντας υλικά, τους αντικαταστήστε με νέα κάθε φορά.

 

 

Επίδειξη βαλβίδων

 

 

 

 

 

 

Προδιαγραφή βαλβίδων

σχέδιο-έλεγχος-valve.png

Κώδικας προϊόντων

DN

Χ

Λ

Β

D0

D1

D2

C325DJ10

10

64

195

6

12

15

22

C325DJ15

15

64

195

6

15

19

26

C325DJ20

20

81

201

6

23

26

34

C325DJ25

25

81

201

6

26

33

39

C325DJ32

32

102

215

9

35

39

46

C325DJ40

40

102

215

10

42

46

52

C325DJ50

50

127

267

10

54

58

66

C325DJ65

65

150

267

10

68

77

85

C325DJ80

80

182

267

10

84

89

100

 

 

Εφαρμογή βαλβίδων

 

εφαρμογή-valve.jpg

 

Συσκευασία βαλβίδων

package.jpg

 

Πληροφορίες εργοστασίων

Η Co. μηχανικού εξοπλισμού Si Chuan Liangchuan, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην παραγωγή πολλών ειδών βαλβίδων, ειδικά κρυογόνες βαλβίδες. Τα κύρια προϊόντα είναι κρυογόνες βαλβίδες, βαλβίδες πυλών, βαλβίδες σφαιρών, βαλβίδες σφαιρών, βαλβίδες πεταλούδων, βαλβίδες αντεπιστροφής, βαλβίδες ασφάλειας, κ.λπ. Η επιχείρησή μας έχει πολλά εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας. Και η επιχείρησή μας έχει καθιερώσει και έχει βελτιώσει το ειδικούς σύστημα διαχείρισης και το ISO 9001 κατασκευής εξοπλισμού το διεθνές ποιοτικό σύστημα και έχει περάσει τις πιστοποιήσεις. Το 2015, έχουμε περάσει την πιστοποίηση της υψηλής τεχνολογίας Enterprise.Liangchuan έχουμε ιδρύσει μια ακριβή και πλήρη οργάνωση δοκιμής, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η ποιότητα των προϊόντων συμφωνεί με τα σχετικούς εθνικούς πρότυπα, τους βιομηχανικά τυποποιημένους και τα πρότυπα εταιριών.

 

Σημειώνει όταν χρήση

Το Q. Υπάρχουν οποιεσδήποτε ειδικές απαιτήσεις για τις αγορές cOem;
Α. Ναι. Το Liangchuan απαιτεί την απόδειξη της εγγραφής εμπορικών σημάτων προκειμένου να τυπωθεί ή να αποτυπωθεί το εμπορικό σήμα σας επάνω στο προϊόν ή τη συσκευασία σε ανάγλυφο.
 

Το Q. Τα προϊόντα Liangchuan έρχονται με μια εξουσιοδότηση;
Α. Ναι. Γίαυτό προσφέρουμε την τριών ετών εγγύηση ζωής προϊόντων, και μια εξουσιοδότηση έτους generous1 σε όλες τις αγορές που αρχίζει με το λογαριασμό της φόρτωσης.
 

Q . Υποστηρίζετε την προσαρμογή;

A . Ναι, η προσαρμογή είναι αποδεκτή.


Q . Μπορείτε να συμβουλεψετε τις κατάλληλες κρυογόνες βαλβίδες σε με;

A . Έχουμε περισσότερο από 8 έτη εμπειρίας στον κρυογόνο τομέα. Είμαστε επαγγελματικοί στην επιλογή βαλβίδων και θα σας συμβουλεψουμε κατάλληλες βαλβίδες με τις λεπτομερείς παραμέτρους και τις τιμές.


Q . Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;

A . Διαρκεί συνήθως 5-30 ημέρες ανάλογα με την ποσότητα της διαταγής και του αποθέματος.

Στοιχεία επικοινωνίας
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Doris

Τηλ.:: 15390079447

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd
No.789, δρόμος Baiyun, ανατολικό βιομηχανικό πάρκο, περιοχή Xindu, πόλη Chengdu, PC επαρχιών Σισουάν. 610500
Τηλ.::86-28-83900998
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Κρυογενικά Valve Globe προμηθευτής. © 2020 - 2021 cryogeniccontrolvalve.com. All Rights Reserved.