Τηλ.::
Κίνα Κρυογενικά Valve Globe κατασκευαστής
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd

SiChuan Liangchuan Co. μηχανικού εξοπλισμού, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒαλβίδα ασφάλειας ανελκυστήρων πτώσης

SS φλαντζών κρυογόνος ασφάλειας αντίσταση διάβρωσης πίεσης ανακουφιστικών βαλβίδων διευθετήσιμη

SS φλαντζών κρυογόνος ασφάλειας αντίσταση διάβρωσης πίεσης ανακουφιστικών βαλβίδων διευθετήσιμη

  • SS φλαντζών κρυογόνος ασφάλειας αντίσταση διάβρωσης πίεσης ανακουφιστικών βαλβίδων διευθετήσιμη
SS φλαντζών κρυογόνος ασφάλειας αντίσταση διάβρωσης πίεσης ανακουφιστικών βαλβίδων διευθετήσιμη
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Sichuan
Μάρκα: CNLN
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: A21Y-1500LBP
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 - 9 κομμάτια
Τιμή: $400.00 PER PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εσωτερική συσκευασία: η πλαστική τσάντα σφράγισε την εξωτερική συσκευασία συσκευασίας: η συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 5-8days
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 2000 κομμάτια το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Δομή: Ασφάλεια Τύπος βαλβίδων: βαλβίδα ασφάλειας
Χρώμα: Απαιτήσεις πελατών Υλικό σώματος: ss304
Πιστοποιητικό: CE ISO9001 COem: Υπηρεσία cOem
Υψηλό φως:

διευθετήσιμη ανακουφιστική βαλβίδα πίεσης

,

ανακουφιστική βαλβίδα πίεσης ασφάλειας

Διευθετήσιμη αντίσταση διάβρωσης πίεσης ανακουφιστικών βαλβίδων ασφάλειας φλαντζών SS

 

Υπηρεσία ODM cOem ανακουφιστικών βαλβίδων ασφάλειας φλαντζών WCB PN40 DN25 διαθέσιμη

 

Περιγραφή προϊόντων

Ρύθμιση της πίεσης απαλλαγής και οπισθοχώρησης:

 

Για να ρυθμίσει την πίεση απαλλαγής και να επιστρέψει την πίεση της βαλβίδας, μια δοκιμή λειτουργίας της βαλβίδας στο πλήρες ανοίγοντας ύψος πρέπει να εκτελεσθεί. Επομένως, μπορεί μόνο να εκτελεσθεί σε μια large-capacity συσκευή δοκιμής ή μετά από τη βαλβίδα ασφάλειας εγκαθίσταται στον προστατευμένο εξοπλισμό. Η μέθοδος ρύθμισης ποικίλλει σύμφωνα με τη δομή βαλβίδων.

 

Για τη δομή με το δίσκο οπισθοχώρησης και το δαχτυλίδι ρύθμισης καθισμάτων βαλβίδων, το δαχτυλίδι ρύθμισης καθισμάτων βαλβίδων χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση. Ξεβιδώστε τη βίδα καθορισμού δαχτυλιδιών ρύθμισης, και επεκτείνετε ένα εργαλείο όπως μια λεπτή ράβδος σιδήρου από την εκτεθειμένη τρύπα βιδών, κατόπιν μπορείτε να γυρίσετε τα δόντια εργαλείων στο δαχτυλίδι ρύθμισης για να καταστήσετε τη στροφή δαχτυλιδιών ρύθμισης αημένη και σωστός. Όταν το δαχτυλίδι ρύθμισης γυρίζουν αντίθετα προς τη φορά των δεικτων του ρολογιού στο αριστερό, οι άνοδοι θέσης της, και η πίεση απαλλαγής και η πίεση διατάξεων θέσεων θα μειωθούν. Αντιθέτως, όταν περιστρέφεται δεξιόστροφα το δαχτυλίδι ρύθμισης στο δικαίωμα, οι μειώσεις θέσης της, και η πίεση απαλλαγής και η πίεση οπισθοχώρησης θα αυξηθούν. Κατά τη διάρκεια κάθε ρύθμισης, η ρύθμιση: η περιστροφή του δαχτυλιδιού δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ μεγάλη (συνήθως μερικά δόντια μπορούν να περιστραφούν). Μετά από κάθε ρύθμιση, η βίδα καθορισμού πρέπει να βιδωθεί επάνω έτσι ώστε το τέλος του βρίσκεται στο αυλάκι μεταξύ των δύο δοντιών του δαχτυλιδιού ρύθμισης, το οποίο μπορεί να αποτρέψει το δαχτυλίδι ρύθμισης από την περιστροφή χωρίς παραγωγή της ακτινωτής πίεσης στο δαχτυλίδι ρύθμισης. Για λόγους ασφάλειας, η πίεση κολπίσκων της βαλβίδας ασφάλειας πρέπει να μειωθεί κατάλληλα (γενικά χαμηλότερος από 90% της ανοίγοντας πίεσης) προτού να γυρίσουν το δαχτυλίδι ρύθμισης για να αποτρέψει τη βαλβίδα από να ανοίξει ξαφνικά κατά τη διάρκεια της ρύθμισης και την πρόκληση ενός ατυχήματος.

 

Για τη δομή με τα ανώτερα και χαμηλότερα δαχτυλίδια ρύθμισης (ένα δαχτυλίδι ρύθμισης στο μανίκι οδηγών και το κάθισμα βαλβίδων), η ρύθμιση είναι πιό περίπλοκη. Το δαχτυλίδι ρύθμισης καθισμάτων βαλβίδων χρησιμοποιείται για να αλλάξει το μέγεθος της μετάβασης μεταξύ του δίσκου βαλβίδων και του δαχτυλιδιού ρύθμισης, με αυτόν τον τρόπο μεταβαλλόμενος το βαθμό συσσώρευσης πίεσης στην αίθουσα μεταξύ του δίσκου βαλβίδων και του δαχτυλιδιού ρύθμισης όταν ανοίγουν αρχικά τη βαλβίδα. Όταν το δαχτυλίδι ρύθμισης καθισμάτων βαλβίδων αυξάνεται, ο βαθμός αυξήσεων συσσώρευσης πίεσης, έτσι ώστε το στάδιο του ανάλογου ανοίγματος της βαλβίδας μειώνεται και ένα ξαφνικό γρήγορο άνοιγμα επιτυγχάνεται σχετικά γρήγορα. Επομένως, η αύξηση του δαχτυλιδιού ρύθμισης καθισμάτων μπορεί να μειώσει την πίεση απαλλαγής. Πρέπει να σημειωθεί ότι το δαχτυλίδι ρύθμισης καθισμάτων δεν πρέπει να αυξηθεί πάρα πολύ κοντά στο δίσκο. Με εκείνο τον τρόπο, η διαρροή στην επιφάνεια σφράγισης μπορεί να αναγκάσει τη βαλβίδα για να ανοίξει ξαφνικά πρόωρα, αλλά αυτή τη στιγμή η πίεση του μέσου δεν είναι αρκετή να κρατήσει το χτύπημα βαλβίδων στην ανοικτή θέση, και το χτύπημα βαλβίδων κατόπιν οι περίβολοι, έτσι η βαλβίδα πηδά συχνά. Ρύθμιση καθισμάτων: «Το δαχτυλίδι χρησιμοποιείται κυρίως για να μειώσει το ποσοστό της βαλβίδας, να ανοίξει το στάδιο και να ρυθμίσει την πίεση απαλλαγής, αλλά και να έχει επιπτώσεις στην πίεση επιστροφής καθισμάτων.

Το ανώτερο δαχτυλίδι ρύθμισης χρησιμοποιείται για να αλλάξει τη γωνία της στροφής του ρέοντας μέσου αφότου απεικονίζεται underside του χτυπήματος βαλβίδων, με αυτόν τον τρόπο μεταβαλλόμενος το μέγεθος της ρευστής δύναμης για να ρυθμίσει την πίεση οπισθοχώρησης. Όταν το ανώτερο δαχτυλίδι ρύθμισης αυξάνεται, η γυρίζοντας γωνία μειώνεται, και η ρευστή δύναμη μειώνεται αναλόγως, έτσι ώστε η πίεση οπισθοχώρησης αυξάνεται. Αντιθέτως, όταν χαμηλώνουν το ανώτερο δαχτυλίδι ρύθμισης, η πίεση οπισθοχώρησης μειώνεται. Φυσικά, το ανώτερο δαχτυλίδι ρύθμισης έχει επιπτώσεις επίσης στην πίεση απαλλαγής συγχρόνως ότι αλλάζει την πίεση οπισθοχώρησης. Δηλαδή η αύξηση του ανώτερου δαχτυλιδιού ρύθμισης θα αυξήσει την πίεση απαλλαγής, και το χαμήλωμα του ανώτερου δαχτυλιδιού ρύθμισης θα μειώσει την πίεση απαλλαγής, αλλά ο βαθμός επιρροής δεν είναι τόσο καλός όσο η επιστροφής πίεση. Η πίεση καθισμάτων είναι τόσο προφανής.

 

Εξουσιοδότηση

Πριν από την παράδοση, θα ελέγξουμε την ποιότητα του στοιχείου αυστηρά ένα προς ένα. Η ζωή-εξουσιοδότηση για το ραδιο σώμα & τα εξαρτήματα, παρακαλώ μας έρχεται σε επαφή με αμέσως όταν παίρνετε ελαττωματικοί, ευχαριστίες.

Όροι πληρωμής

T/T, Western Union, μεταβίβαση κάτω από US$1000 δεχτείτε τον όρο πληρωμής Paypal (παρακαλώ μην θεωρήστε ότι οποιος δήποτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο λέει τη ζώνη μας που αλλάζουν, σας ευχαριστεί)

 

SS φλαντζών κρυογόνος ασφάλειας αντίσταση διάβρωσης πίεσης ανακουφιστικών βαλβίδων διευθετήσιμη 0

 

 

 

Συσκευασία & ναυτιλία

SS φλαντζών κρυογόνος ασφάλειας αντίσταση διάβρωσης πίεσης ανακουφιστικών βαλβίδων διευθετήσιμη 1

 

SS φλαντζών κρυογόνος ασφάλειας αντίσταση διάβρωσης πίεσης ανακουφιστικών βαλβίδων διευθετήσιμη 2

 

 

 

FAQ

 

Το Q. Υπάρχουν οποιεσδήποτε ειδικές απαιτήσεις για τις αγορές cOem;
Α. Ναι. Το Liangchuan απαιτεί την απόδειξη της εγγραφής εμπορικών σημάτων προκειμένου να τυπωθεί ή να αποτυπωθεί το εμπορικό σήμα σας επάνω στο προϊόν ή τη συσκευασία σε ανάγλυφο.

Το Q. Τα προϊόντα Liangchuan έρχονται με μια εξουσιοδότηση;
Α. Ναι. Γίαυτό προσφέρουμε την τριών ετών εγγύηση ζωής προϊόντων, και μια εξουσιοδότηση έτους generous1 σε όλες τις αγορές που αρχίζει με το λογαριασμό της φόρτωσης.

 

Το Q. Πώς μπορώ να πάρω μερικά δείγματα;

Α. Συνήθως δεν προσφέρουμε το ελεύθερο δείγμα και η σαφής αμοιβή απαιτείται, το κόστος δειγμάτων μπορεί να αφαιρεθεί από την πρώτη μεγάλη γραμμή σας.

Το Q. Ποιο είναι το MOQ των προϊόντων σας;

Α. MOQ μας είναι ένα (1) κομμάτι/σύνολο.

Το Q. Είστε κατασκευαστής με το εργοστάσιό σας;

Α. Ναι, είμαστε ο κατασκευαστής για περισσότερο από 8 έτη

Στοιχεία επικοινωνίας
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Doris

Τηλ.:: 15390079447

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd
No.789, δρόμος Baiyun, ανατολικό βιομηχανικό πάρκο, περιοχή Xindu, πόλη Chengdu, PC επαρχιών Σισουάν. 610500
Τηλ.::86-28-83900998
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Κρυογενικά Valve Globe προμηθευτής. © 2020 - 2021 cryogeniccontrolvalve.com. All Rights Reserved.