Τηλ.::
Κίνα Κρυογενικά Valve Globe κατασκευαστής
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd

SiChuan Liangchuan Co. μηχανικού εξοπλισμού, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚρυογενικά Valve Globe

Handwheel ενεργοποίησε την κρυογόνο βαλβίδα σφαιρών ανοξείδωτου 316 304

Handwheel ενεργοποίησε την κρυογόνο βαλβίδα σφαιρών ανοξείδωτου 316 304

  • Handwheel ενεργοποίησε την κρυογόνο βαλβίδα σφαιρών ανοξείδωτου 316 304
Handwheel ενεργοποίησε την κρυογόνο βαλβίδα σφαιρών ανοξείδωτου 316 304
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: CD-CNLN
Πιστοποίηση: CE/ISO/Original certificate
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμόστε
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PC
Τιμή: 1-100
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εσωτερική συσκευασία: η πλαστική τσάντα σφράγισε την εξωτερική συσκευασία συσκευασίας: η συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 2-3days
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100pcs μια ημέρα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
ΟΝΟΜΑ: Handwheel υψηλή πίεση 1 ίντσα 316 κρυογόνος βαλβίδα σφαιρών ανοξείδωτου 304 Βασικό word1: Κρυογόνος βαλβίδα σφαιρών ανοξείδωτου
Βασικό word2: Κρυογόνος βαλβίδα σφαιρών υψηλού ανοξείδωτου Σειρά θερμοκρασίας: Προσαρμόστε
Ονομαστική πίεση: προσαρμόστε την πίεση Μέση ροή: προσαρμόστε τους τρόπους
Πρότυπο: Προσαρμόστε Λογότυπο: προσαρμόστε το λογότυπο
Πίεση: PN50
Υψηλό φως:

Κρυογόνος βαλβίδα σφαιρών ανοξείδωτου

,

Handwheel ενεργοποίησε την κρυογόνο βαλβίδα σφαιρών

,

Κρυογόνος βαλβίδα ελέγχου CE

Handwheel ενεργοποίησε την κρυογόνο βαλβίδα σφαιρών ανοξείδωτου 316 304

 

Στοιχεία της κρυογόνου βαλβίδας σφαιρών
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΟΓΟΝΕΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΣΦΑΙΡΩΝ
Όνομα Handwheel προσαρμοσμένη υψηλή πίεση ίντσα 316 κρυογόνος βαλβίδα σφαιρών ανοξείδωτου 304
Βασικό word1 Handwheel κρυογόνος βαλβίδα σφαιρών
Βασικό word2 Βαλβίδα υψηλών κρυογόνος σφαιρών
Αντισταθείτε τη θερμοκρασία -196 °C- +80°C
Σφραγίδα δίσκων PCTFE
Κάλυψη SS304/316
Τρόπος σύνδεσης συγκόλληση
Μέσο LNG/LO2/LN2/LARETC

 

Εισαγωγή της κρυογόνου βαλβίδας γαντιών

Η υψηλή αποκλεισμένη βαλβίδα αναφέρεται σε μια βαλβίδα στην οποία οι κινήσεις μελών κλεισίματος (βαλβίδα) σύμφωνα με κεντρική γραμμή της έδρας βαλβίδων. Σύμφωνα με αυτήν την μορφή μετακίνησης του χτυπήματος βαλβίδων, η αλλαγή του λιμένα καθισμάτων βαλβίδων είναι άμεσα ανάλογη προς το κτύπημα του χτυπήματος βαλβίδων. Η βαλβίδα έχει μια πολύ αξιόπιστη αποκλεισμένη λειτουργία

 

Detaile της κρυογόνου βαλβίδας σφαιρών

Η υψηλή αποκλεισμένη βαλβίδα αναφέρεται σε μια βαλβίδα στην οποία οι κινήσεις μελών κλεισίματος (βαλβίδα) σύμφωνα με κεντρική γραμμή της έδρας βαλβίδων. Σύμφωνα με αυτήν την μορφή μετακίνησης του χτυπήματος βαλβίδων, η αλλαγή του λιμένα καθισμάτων βαλβίδων είναι άμεσα ανάλογη προς το κτύπημα του χτυπήματος βαλβίδων. Το σχετικό λάθος της ράβδου που ανοίγει ή κτύπημα κλεισίματος, και έχει μια πολύ αξιόπιστη κομμένη λειτουργία, και επειδή η αλλαγή του λιμένα καθισμάτων βαλβίδων είναι άμεσα ανάλογη προς το κτύπημα του χτυπήματος βαλβίδων, είναι πολύ κατάλληλο για το ποσοστό ροής. Επομένως, αυτός ο τύπος βαλβίδας είναι μια πολύ ειδική υψηλή αποκλεισμένη βαλβίδα ως μια από τις σημαντικές κομμένες βαλβίδες, η οποία διαδραματίζει σημαντικός ρόλος στον αεροδιαστημικό τομέα. Σαν σημαντικό συστατικό του αεροδιαστημικού εξοπλισμού, η τελική βαλβίδα πραγματοποιεί τη μέσες παράδοση, τη λήξη, και τη ρύθμιση. Η έρευνα για τους επηρεάζοντας παράγοντες και τον επηρεασμό των νόμων των τυπικών χαρακτηριστικών σφράγισης βαλβίδων στάσεων έχει μια καθοδηγώντας σημασία για το δομικό σχέδιο του ζευγαριού σφράγισης βαλβίδων, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την απόδοση σφράγισης και την αξιοπιστία του φύλου βαλβίδων.

 

Χαρακτηριστικά της κρυογόνου βαλβίδας γαντιών

1. Δομή της υψηλής τελικής βαλβίδας είναι απλούστερη από τη βαλβίδα πυλών, και είναι καταλληλότερο να κατασκευάσει και να διατηρήσει.

2. Η επιφάνεια σφράγισης δεν είναι εύκολο να φορεθεί και να γρατσουνιστεί, και η σφράγιση είναι καλή. Δεν υπάρχει καμία σχετική ολίσθηση μεταξύ του χτυπήματος βαλβίδων και η επιφάνεια σφράγισης του σώματος βαλβίδων όταν ανοίγοντας και κλείνοντας, έτσι ώστε η ένδυση και η γρατσουνιά δεν είναι σοβαρές, η εκτέλεση σφράγισης είναι καλή, και η εγκατάσταση είναι μακροχρόνιες.

3. Όταν ανοίγοντας και κλείνοντας, το ταξίδι χτυπημάτων βαλβίδων είναι μικρό, έτσι το τελικό ύψος βαλβίδων είναι μικρότερο από τη βαλβίδα πυλών, αλλά το μήκος δομών είναι πιό μακροχρόνιο από τη βαλβίδα πυλών.

Τρία, επιλογές βαλβίδων λήξης υψηλών τελικές βαλβίδων:

1. Η τελική βαλβίδα είναι κατάλληλη για τις σωληνώσεις μικρός-διαμέτρων όπου το ποσοστό ροής πρέπει να ρυθμιστεί, όταν οι απαιτήσεις πίεσης και ακρίβειας δεν είναι υψηλές, ή το ομοιοκατευθυνόμενο τμήμα σωλήνων ροής που παρεμποδίζει τη ροή του νερού είναι συχνά κλειστό.

2. Λόγω της εκτροπής αντίστασης της αποκλεισμένης βαλβίδας, είναι σχετικά κατάλληλο για τις ευθείες γραμμές με τις λιγότερο ακριβείς απαιτήσεις αντίστασης μεταφοράς.

3. Κατάλληλο μείωση ή μέσο ιξώδους που περιέχει τα μόρια που είναι εύκολο να κατακρημνιστούν.

13. Εύκαμπτος διακόπτης, εύκολος να λειτουργήσει, μακρά ζωή

Τέταρτο, χαρακτηριστικό σχεδιασμού της υψηλής τελικής βαλβίδας:

1. Δομή της υψηλής τελικής βαλβίδας είναι απλούστερη από τη βαλβίδα πυλών, και είναι καταλληλότερο να κατασκευάσει και να διατηρήσει

2. Η ρευστή αντίσταση είναι μεγάλη, επειδή το μέσο κανάλι στο σώμα βαλβίδων είναι στριφνό, η ρευστή αντίσταση είναι μεγάλη, και η κατανάλωση ισχύος είναι μεγάλη.

3. Η επιφάνεια σφράγισης δεν είναι εύκολο να φορεθεί και να γρατσουνιστεί, και η σφράγιση είναι καλή. Δεν υπάρχει καμία σχετική ολίσθηση μεταξύ του χτυπήματος βαλβίδων και η επιφάνεια σφράγισης του σώματος βαλβίδων όταν ανοίγοντας και κλείνοντας, έτσι η ένδυση και η τριβή δεν είναι σοβαρές, η απόδοση σφράγισης είναι καλή, και η αντικατάσταση είναι μακροχρόνια.

4. Το χτύπημα βαλβίδων διαβρώνεται συχνά όταν ανοίγουν πλήρως την αφιερωμένη υψηλή τελική βαλβίδα.

5. Όταν ανοίγοντας και κλείνοντας, το ταξίδι χτυπημάτων είναι μικρό, και το ύψος της βαλβίδας στάσεων είναι πάντα μικρότερο από τη βαλβίδα πυλών, αλλά το δομικό μήκος είναι πιό μακροχρόνιο από τη βαλβίδα πυλών.

6. Οι ανοίγοντας και κλείνοντας σπείρες είναι μεγάλες, το άνοιγμα και το κλείσιμο είναι επίμοχθα, και ο χρόνος ανοίγματος και λήξης της προθεσμίας υποβολής ευθυγραμμίζεται.

Η επιχείρησή μας απορροφά συνεχώς την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, έτσι ώστε τα προϊόντα από το σχέδιο και την ανάπτυξη, δοκιμή απόδοσης, υλική επιλογή, που επεξεργάζονται στη συνέλευση, καινοτομούν συνεχώς και βελτιώνονται για να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες πελατών από την άποψη της εμφάνισης, απόδοση, οικονομία και ούτω καθεξής. Η αρμονία και η ποιότητα είναι επιχειρησιακός τρόπος της επιχείρησής μας. Είναι η μέθοδος υπηρεσιών μας για να εξετάσει τους πελάτες από τις μικρότερες λεπτομέρειες. Στη σημερινή σκληρά ανταγωνιστική αγορά, εμμένουμε πάντα «αναπτυσσόμενος με την ποιότητα, επιδιώκων την αποδοτικότητα με τη διαχείριση, και στη λειτουργούσα δύναμη επιδιώκων της αγοράς με τη φήμη», και προσπαθούμε να χτίσουμε το εμπορικό σήμα μας. Καλωσορίζουμε ολόψυχα τους νέους και παλαιούς πελάτες για να έρθουμε να συμβουλευθούμε!

 

Handwheel ενεργοποίησε την κρυογόνο βαλβίδα σφαιρών ανοξείδωτου 316 304 0

 

FAQ

Q1. Ποιο είναι MOQ σας;
MOQ μας είναι ενός κομματιού.
Q2. Παρέχετε το δείγμα για τον πελάτη;
Ναι, το δείγμα είναι διαθέσιμο.
Q3. Κάνετε την υπηρεσία cOem;
Ναι, δεχόμαστε τη διαταγή cOem και μπορούμε να κάνουμε το ΛΟΓΌΤΥΠΟ του πελάτη στα προϊόντα.
Q4. Υποστηρίζετε την προσαρμογή;
Ναι, η προσαρμογή είναι αποδεκτή.
Q5. Μπορείτε να συμβουλεψετε τις κατάλληλες κρυογόνες βαλβίδες σε με;
Έχουμε περισσότερο από 15 έτη εμπειρίας στον κρυογόνο τομέα. Είμαστε επαγγελματικοί στην επιλογή βαλβίδων και θα σας συμβουλεψουμε κατάλληλες βαλβίδες με τις λεπτομερείς παραμέτρους και τις τιμές.
Q6. Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;
Διαρκεί συνήθως 5-30 ημέρες ανάλογα με την ποσότητα της διαταγής και του αποθέματος.

Στοιχεία επικοινωνίας
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Bella

Τηλ.:: +8613541399254

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd
No.789, δρόμος Baiyun, ανατολικό βιομηχανικό πάρκο, περιοχή Xindu, πόλη Chengdu, PC επαρχιών Σισουάν. 610500
Τηλ.::86-28-83900998
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Κρυογενικά Valve Globe προμηθευτής. © 2020 - 2021 cryogeniccontrolvalve.com. All Rights Reserved.