Τηλ.::
Κίνα Κρυογενικά Valve Globe κατασκευαστής
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd

SiChuan Liangchuan Co. μηχανικού εξοπλισμού, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα Προϊόντακρυογόνος βαλβίδα αντεπιστροφής

CDH61F-40PB ανοξείδωτο 304 κρυογόνος βαλβίδα αντεπιστροφής

CDH61F-40PB ανοξείδωτο 304 κρυογόνος βαλβίδα αντεπιστροφής

  • CDH61F-40PB ανοξείδωτο 304 κρυογόνος βαλβίδα αντεπιστροφής
CDH61F-40PB ανοξείδωτο 304 κρυογόνος βαλβίδα αντεπιστροφής
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: CD-CNLN
Πιστοποίηση: CE/ISO/Original certificate
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμόστε
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PC
Τιμή: 1-100
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εσωτερική συσκευασία: η πλαστική τσάντα σφράγισε την εξωτερική συσκευασία συσκευασίας: η συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 2-3days
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100pcs μια ημέρα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
ΟΝΟΜΑ: CDH61F-40PB κρυογόνο ανοξείδωτο SS304 βαλβίδων αντεπιστροφής σακακιών ατμού Βασικό word1: Κρυογόνος βαλβίδα αντεπιστροφής σακακιών ατμού
Βασικό word2: Ανοξείδωτο SS304 βαλβίδων αντεπιστροφής Σειρά θερμοκρασίας: Προσαρμόστε
Ονομαστική πίεση: προσαρμόστε την πίεση Μέση ροή: προσαρμόστε τον τρόπο
Πρότυπο: Προσαρμόστε Λογότυπο: προσαρμόστε το λογότυπο
Υψηλό φως:

CDH61F-40PB

,

Ανοξείδωτο 304 κρυογόνος βαλβίδα αντεπιστροφής

,

SS316 κρυογόνος βαλβίδα αντεπιστροφής

 

CDH61F-40PB κρυογόνος βαλβίδα αντεπιστροφής σακακιών ατμού

 

Στοιχεία της κρυογόνου βαλβίδας αντεπιστροφής σακακιών ατμού
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΟΓΟΝΕΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΝΤΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Όνομα CDH61F-40PB κρυογόνο ανοξείδωτο SS304 βαλβίδων αντεπιστροφής σακακιών ατμού
Βασικό word1 Ανοξείδωτο SS304 βαλβίδων αντεπιστροφής σακακιών
Βασικό word2 Κρυογόνος βαλβίδα αντεπιστροφής σακακιών ατμού
Αντισταθείτε τη θερμοκρασία -196 °C- +80°C
Σφραγίδα δίσκων PCTFE
Κάλυψη SS304/316
Τρόπος σύνδεσης συγκόλληση
Μέσο LNG/LO2/LN2/LARETC

 

Στοιχεία της κρυογόνου βαλβίδας αντεπιστροφής σακακιών ατμού

Εφαρμογή:

Ευρέως χρησιμοποιημένη στις βιομηχανίες όπως η χημική βιομηχανία, η ναυτιλία, η ιατρική, τα μηχανήματα τροφίμων, οι βαλβίδες σφαιρών ανοξείδωτου κ.λπ. διαιρούνται σε χειρωνακτικές βαλβίδες σφαιρών ανοξείδωτου, πνευματικές βαλβίδες σφαιρών ανοξείδωτου, και ηλεκτρικές βαλβίδες σφαιρών ανοξείδωτου. Ο άξονας μίσχων βαλβίδων της βαλβίδας σφαιρών είναι κάθετος στην επιφάνεια σφράγισης του καθίσματος βαλβίδων. Το κτύπημα ανοίγματος ή κλεισίματος του μίσχου βαλβίδων είναι σχετικά σύντομο, και έχει μια πολύ αξιόπιστη κομμένη δράση, που καθιστά αυτήν την βαλβίδα πολύ κατάλληλη ως μέσο για κομμένος ή ρύθμιση και throttling. Οι τύποι βαλβίδων σφαιρών διαιρούνται σε εξωτερικό τύπο νημάτων και εσωτερικό τύπο νημάτων σύμφωνα με τη θέση του νήματος μίσχων βαλβίδων. Σύμφωνα με την κατεύθυνση ροής του μέσου, υπάρχει straight-through, direct-current και γωνιακός. Η βαλβίδα σφαιρών διαιρείται σε σφραγισμένες μορφές, συμπεριλαμβανομένης σφραγισμένης της συσκευασία βαλβίδας σφαιρών και σφραγισμένης της φυσητήρες βαλβίδας σφαιρών.

 

Πλεονεκτήματα της κρυογόνου βαλβίδας αντεπιστροφής σακακιών ατμού

1.The η δομή είναι απλούστερη από τη βαλβίδα πυλών, και είναι καταλληλότερο να κατασκευάσει και να διατηρήσει.

2. Η επιφάνεια σφράγισης δεν είναι εύκολο να φορεθεί και να γρατσουνιστεί, και η σφράγιση είναι καλή. Δεν υπάρχει καμία σχετική ολίσθηση μεταξύ του χτυπήματος βαλβίδων και η επιφάνεια σφράγισης του σώματος βαλβίδων όταν ανοίγοντας και κλείνοντας, έτσι η ένδυση και η γρατσουνιά δεν είναι σοβαρές, η απόδοση σφράγισης είναι καλή, και η ζωή υπηρεσιών είναι μακριά.

3. Όταν ανοίγοντας και κλείνοντας, το ταξίδι χτυπημάτων είναι μικρό, έτσι το ύψος της κομμένης βαλβίδας είναι μικρότερο από αυτό της βαλβίδας πυλών, αλλά το δομικό μήκος είναι πιό μακροχρόνιο από τη βαλβίδα πυλών.

4. Οι στιγμές ανοίγματος και κλεισίματος είναι μεγάλες, το άνοιγμα και το κλείσιμο είναι πιό επίμοχθα, και οι προι4στάμενοι ανοίγοντας και κλείνοντας χρόνου.

5. Η ρευστή αντίσταση είναι μεγάλη, επειδή το μέσο κανάλι στο σώμα βαλβίδων είναι στριφνό, η ρευστή αντίσταση είναι μεγάλη, και η κατανάλωση ισχύος είναι μεγάλη.

6. Το χτύπημα βαλβίδων διαβρώνεται συχνά όταν ανοίγεται πλήρως.

7. Όταν η ονομαστική πίεση PN ≤ 16MPa στη μέση κατεύθυνση ροής, χρησιμοποιεί γενικά τη συντρέχουσα ροή, και το μέσο ρέει πρός τα πάνω από το κατώτατο σημείο του χτυπήματος βαλβίδων όταν η ονομαστική πίεση PN ≥ 20MPa, χρησιμοποιεί γενικά την αντίστροφη ροή, και το μέσο ρέει προς τα κάτω από την κορυφή του χτυπήματος. Για να αυξήσει την ικανότητα σφράγισης. Όταν βρίσκεται σε λειτουργία, το μέσο αποκλεισμένων βαλβίδων μπορεί μόνο να ρεύσει σε μια κατεύθυνση, και την κατεύθυνση ροής δεν μπορεί να αλλάξουν.

CDH61F-40PB ανοξείδωτο 304 κρυογόνος βαλβίδα αντεπιστροφής 0

 

FAQ

1. Πότε μπορώ να πάρω την τιμή;

Αναφέρουμε συνήθως μέσα σε 12 ώρες αφότου παίρνουμε την έρευνά σας. Εάν είστε πολύ επείγοντες να πάρετε την τιμή, παρακαλώ μας καλέστε ή μας πέστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας έτσι ώστε θα θεωρήσουμε την προτεραιότητα έρευνάς σας.

2. Πώς μπορώ να πάρω ένα δείγμα για να ελέγξω την ποιότητά σας;

Μετά από την επιβεβαίωση τιμών, μπορείτε να απαιτήσετε για τα δείγματα να ελέγξετε την ποιότητά μας. Εάν χρειαστείτε ακριβώς ένα κενό δείγμα για να ελέγξετε το σχέδιο και την ποιότητα εγγράφου, θα παράσχουμε ότι επιλέγετε δωρεάν, εφ' όσον αντέχετε οικονομικά το σαφές φορτίο.

3. Πόσο καιρό μπορώ να αναμείνω να πάρω το δείγμα;

Αφότου πληρώνετε τη δαπάνη δειγμάτων και μας στέλνετε τα επιβεβαιωμένα αρχεία, τα δείγματα θα είναι έτοιμα για την παράδοση σε 3-7 ημέρες. Τα δείγματα θα σας σταλούν σε μέσω σαφούς και θα φθάσουν σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σαφή απολογισμό σας ή να μας προπληρώσετε εάν δεν έχετε έναν απολογισμό.

4. Πόσο καιρό ολόκληρη η διαδικασία που επιλύεται;

Αφότου τοποθετείτε μια διαταγή, ο διαχειριζόμενος χρόνος παραγωγής είναι περίπου 45-60 ημέρες. Χρειαζόμαστε 15 ημέρες για να προετοιμάσουμε όλη την ουσία έπειτα 30 ημέρες για την κατασκευή.

5. Τι γίνεται με την ημερομηνία μεταφορών και παράδοσης;

Κανονικά χρησιμοποιούμε την αποστολή στο transprot τα αγαθά. Είναι περίπου 25-40 ημέρες. Αυτό denpends επίσης σε ποιους coutry και λιμένα είστε. Θα μπορούσε να είναι κοντύτερο εάν πρέπει να στείλετε τα αγαθά όπως Ασιάτη.

 

Εάν υπάρχουν μερικές έκτακτες ανάγκες μπορούμε να στείλουμε τα αγαθά μέσω του αέρα σαφούς, εφ' όσον αντέχετε οικονομικά τη δαπάνη κυκλοφορίας.

Στοιχεία επικοινωνίας
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Bella

Τηλ.:: +8613541399254

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd
No.789, δρόμος Baiyun, ανατολικό βιομηχανικό πάρκο, περιοχή Xindu, πόλη Chengdu, PC επαρχιών Σισουάν. 610500
Τηλ.::86-28-83900998
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Κρυογενικά Valve Globe προμηθευτής. © 2020 - 2021 cryogeniccontrolvalve.com. All Rights Reserved.