Τηλ.::
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd

SiChuan Liangchuan Co. μηχανικού εξοπλισμού, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα

SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Διαδικασία παραγωγής βαλβίδων

   

  Σώμα βαλβίδων του 3.2.2.1
  Σώμα βαλβίδων (ρίψη, εμφανιμένος συγκόλληση)
  Προμήθεια των ρίψεων (σύμφωνα με τα πρότυπα) - στο εργοστάσιο επιθεώρηση (σύμφωνα με τα πρότυπα) - εμφανιμένος δεξαμενή
  — — Υπερηχητική ανίχνευση ρωγμών (σύμφωνα με το σχέδιο) — συγκόλληση επιφάνειας και θερμότητα μετα-συγκόλλησης - επεξεργασία — που τελειώνουν επεξεργάζομαι-την επιθεώρηση σκληρότητας επιφάνειας επιφάνεια-σφραγίδων σφράγισης, επιθεώρηση χρώματος.
   

  Διαδικασία παραγωγής περιποίησης βαλβίδων του 3.2.2.2
   

  Α. εσωτερικά μέρη που πρέπει να είναι ενωμένη στενά επιφάνεια σφράγισης, όπως ο δίσκος βαλβίδων, το κάθισμα βαλβίδων, κ.λπ.
  Προμήθεια πρώτης ύλης (σύμφωνα με τα πρότυπα) - επιθεώρηση εργοστασίων (σύμφωνα με τα πρότυπα) - παραγωγή των κενών (στρογγυλά χάλυβας ή σφυρηλατημένα κομμάτια, σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας σχεδίων) - τραχιά επιφάνεια ανίχνευσης ρωγμών κατεργασίας υπερηχητική (όταν απαιτεί το σχέδιο) - τραχιά εμφανιμένος δεξαμενή κατεργασίας — συγκόλληση επιφάνειας και θερμότητα μετα-συγκόλλησης - επεξεργασία — δοκιμή σκληρότητας επιφάνειας επιφάνεια-σφραγίδων σφράγισης μέρος-λείανσης λήξης διάφορη, επιθεώρηση χρώματος.
   

  Β. μίσχος βαλβίδων
  Προμήθεια πρώτης ύλης (σύμφωνα με τα πρότυπα) - επιθεώρηση -εργοστασίων (σύμφωνα με τα πρότυπα) - παραγωγή των κενών (στρογγυλά χάλυβας ή σφυρηλατημένα κομμάτια, σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας σχεδίων) - τραχιές εμφανιμένος δεξαμενή-εμφάνιση κατεργασίας και θερμότητα μετα-συγκόλλησης - επεξεργασία - τελειώνοντας διάφορα τμήματα — που αλέθει τον εξωτερικό κύκλο — επεξεργασία επιφάνειας του μίσχου βαλβίδων (εναζώτωση, απόσβεση, χημική επένδυση) — τελική επεξεργασία (στίλβωση, λείανση, κ.λπ.) — που αλέθουν την επιφάνεια σφράγισης — επιθεώρηση σκληρότητας επιφάνειας σφράγισης, επιθεώρηση χρώματος.
   

  C . Καμία εσωτερική επιφάνεια συγκόλλησης
  Προμήθεια πρώτης ύλης (σύμφωνα με τα πρότυπα) - επιθεώρηση εργοστασίων (σύμφωνα με τα πρότυπα) - παραγωγή των κενών (στρογγυλά χάλυβας ή σφυρηλατημένα κομμάτια, σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας σχεδίων) - τραχιά κατεργασία των υπερηχητικών επιφανειών ανίχνευσης ρωγμών (όταν απαιτούν τα σχέδια) - λήξη των διάφορων μερών
   

  Σύνδεσμοι του 3.2.2.3
   

  Σύνδεσμος που κατασκευάζει τυποποιημένο DL439-1991.
  Προμήθεια πρώτης ύλης (σύμφωνα με τα πρότυπα) - επιθεώρηση εργοστασίων (σύμφωνα με τα πρότυπα) - που κάνουν τα κενά (στρογγυλά χάλυβας ή σφυρηλατημένα κομμάτια, σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας σχεδίων) και τη δειγματοληψία για την απαραίτητη επιθεώρηση-χοντροδούλεμα-finishing-φασματική επιθεώρηση
   

  Τελική συνέλευση του 3.2.2.4
  Λαμβάνοντας τον μέρος-καθαρισμό, καθαρίζω-τραχιά συνέλευση (σύμφωνα με το σχέδιο) - υδροστατική δοκιμή (σύμφωνα με τα σχέδια, τις διαδικασίες) - μετά από να περάσει, αποσυναρμολόγηση, συνέλευση-διόρθωση καθαρίζω-τελικού με τον ηλεκτρικό εξοπλισμό ή ενεργοποιητές (για τις ηλεκτρικές βαλβίδες) - χρωματίστε την συσκευάζω-ναυτιλία.

 • OEM / ODM

  I . Μέθοδοι συνεργασίας cOem:
   

  1. Επεξεργασία cOem, 2. Επεξεργασία δειγμάτων, 3. Νέα ανάπτυξη προϊόντος, 4. Προσαρμοσμένο σχέδιο

   

  Κατάλληλος για: διεθνείς και εσωτερικοί έμποροι με τα εμπορικά σήματά τους ή επενδυτές με πολλά έτη εμπειρίας βιομηχανίας.

   

   

  ΙΙ. μέθοδοι συνεργασίας ODM:

   

  Μιας στάσης υπηρεσία για την επεξεργασία εμπορικών σημάτων, που παρέχει την εγγραφή εμπορικών σημάτων, το συνδυασμό αρχιτεκτονικής προϊόντων, το σχέδιο συσκευασίας, και την επιλογή εξαρτημάτων

   

  Κατάλληλος για: Η επιχείρηση αναπτύσσει τα νέα εμπορικά σήματα, και οι πράκτορες ή οι διανομείς παράγουν τα εμπορικά σήματά τους.

   

   

  Αντικείμενο cOem/υπηρεσιών ODM:

   

  A . Επαγγελματικοί πελάτες πωλήσεων γραμμών βαλβίδων
  Β. διάφοροι πελάτες εξαγωγικού εμπορίου βαλβίδων
  Γ. ημιτελή προϊόντα που επεξεργάζονται τις υπηρεσίες του ίδιου εργοστασίου βαλβίδων
  Δ. πράκτορες και διανομείς που ενδιαφέρονται για τη δημιουργία του εμπορικού σήματός τους

   

   

  Υπηρεσία που τοποθετεί:

   

  Επειδή οι απαιτήσεις κάθε πελάτη (υλικό, πινακίδα, χρώμα, μέγεθος) του ολοκληρωμένου προϊόντος είναι διαφορετικές, η συγκεκριμένη αναφορά είναι βασισμένη στο πραγματικό προϊόν δειγμάτων. Η επιχείρησή μας έχει όλα τα είδη προϊόντων βαλβίδων (οι πελάτες μπορούν να παρέχουν τα σχέδια, που προσαρμόζονται για σας)

   

   

   

   

 • Ε & Α

  1. Ποιοτικός έλεγχος των πρώτων υλών

  Οι πρώτες ύλες είναι η πηγή διαβεβαίωσης ποιότητας των προϊόντων. Πρέπει να αγοραστούν από τους καταρτισμένους προμηθευτές και πρέπει να ελεγχθούν. Ποιότητα των πρώτων υλών

   

  Ο έλεγχος ποσότητας πρέπει να περιλάβει: εμφάνιση, προσδιορισμός, μέγεθος, επανέλεγχος της φυσικής και χημικής σύνθεσης, του NDT, της ποσότητας και των σχετικών πληροφοριών θερμικής επεξεργασίας (γραφική παράσταση, αρχείο, έκθεση), του υλικού πιστοποιητικού, του πιστοποιητικού της συμμόρφωσης, κ.λπ.
  Οι πρώτες ύλες είναι κατάλληλες, και τα προστατευτικά μέτρα λαμβάνονται για να αποτρέψουν τη σκουριά και τις προσκρούσεις. Πρέπει να τεθούν στην αποθήκευση ή να τεθούν στη χρήση σύμφωνα με τις ορισμένες διαδικασίες και να διατηρήσουν τα σχετικά αρχεία.
  Εάν η επιθεώρηση των πρώτων υλών είναι αναρμόδια, ένας κατάλογος αναθεώρησης μη συμμόρφωσης και διάθεσης θα εκδοθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς, η έγκαιροι επικοινωνία και ο συντονισμός θα γίνουν για να κλείσουν το πρόβλημα.

   

  2. Κατεργασία της ποιοτικής επιθεώρησης

   

  Η μηχανική επεξεργασία είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας που αφαιρεί τα υλικά μέσω της μηχανικής επεξεργασίας ακρίβειας. Αυτή η διαδικασία είναι ένα σημαντικό βήμα για να επιτύχει το τελικό προϊόν.
  ένας. Ο εξοπλισμός κατεργασίας και το επίπεδο ικανότητας του προσωπικού που χρησιμοποιείται στη διαδικασία κατεργασίας έχουν μια σημαντική επίδραση στην ακρίβεια κατεργασίας των μερών (τρεις διαστάσεις, θέση, μορφή) και της αποδοτικότητας παραγωγής, έτσι ο αποτελεσματικός ποιοτικός έλεγχος των βασικών διαδικασιών στη διαδικασία κατεργασίας.

   

  Ο ποιοτικός έλεγχος της κατεργασίας της διαδικασίας πρέπει αυστηρά να παρατηρήσει τους ακόλουθους κανονισμούς:
  1) Αναθεωρήστε την ορθολογιστική ικανότητα της τεχνολογίας επεξεργασίας.
  2) Ελέγξτε τις σχετικές οδηγίες επεξεργασίας σύμφωνα με το πρόγραμμα παραγωγής.
  3) Ο κατασκευαστής θα ολοκληρώσει την αυτοεπιθεώρηση προϊόντων και θα κάνει τα σχετικά βασικά αρχεία μεγέθους.
  4) Ο επιθεωρητής προμηθευτών θα διευθύνει τις επιθεωρήσεις και τις επιθεωρήσεις ολοκλήρωσης, και θα κάνει τα αντίστοιχα αρχεία επιθεώρησης διαδικασίας.
  5) Εάν το επεξεργασμένο προϊόν περιλάβει μια διαδικασία συγκόλλησης, θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την προδιαγραφή διαδικασίας συγκόλλησης και τα σχετικά αρχεία θα γίνουν.
  6) Αφότου ολοκληρώνεται η κατεργασία, τα μέρη πρέπει να χαρακτηριστούν κατάλληλα (πληροφορίες διαταγής, υλικός αριθμός φούρνων, προδιαγραφές, κατάλληλοι ή αναρμόδιοι, κ.λπ.), που τίθεται στην αντίστοιχη θέση, και να λάβουν τα προστατευτικά μέτρα.

   

  3. Επιθεώρηση συνελεύσεων

   

  Η συνέλευση πρόκειται να συγκεντρώσει τα μέρη σύμφωνα με τις συγκεκριμέές τεχνικές απαιτήσεις να προετοιμαστεί για την επόμενη διόρθωση. Για τη συνέλευση
  Για την επιθεώρηση, τα ακόλουθα σημεία πρέπει να παρατηρηθούν:

   

  1) Αναθεωρήστε το σχέδιο συνελεύσεων και τη διαδικασία συνελεύσεων
  2) Ελέγξτε την κάρτα διαδικασίας και τον κατάλογο επιλογής
  3) Ελέγξτε την ποιότητα επιφάνειας των μερών με τη συνέλευση, αφαιρέστε το ξένο θέμα, τα σημεία σκουριάς, τα σαλιάσματα και άλλα ξένα αντικείμενα
  4) Υλικός έλεγχος προσδιορισμού των μερών συνελεύσεων
  5) Η εμφάνιση, ο προσδιορισμός (συμπεριλαμβανομένου του αύξοντος αριθμού), η επιθεώρηση μεγέθους και ο σχετικός προσδιορισμός του πρώτου συγκεντρωμένου ολοκληρωμένου προϊόντος, και κάνουν τα αρχεία.

   

  4. Δοκιμή πίεσης

   

  Η δοκιμή πίεσης είναι ένας σημαντικός τρόπος για τη λειτουργική δοκιμή των βαλβίδων, η οποία εξασφαλίζει ότι η απόδοση προϊόντων καλύπτει τις τυποποιημένες απαιτήσεις και συναντιέται

   

  Απαιτήσεις πελατών. Η δοκιμή πίεσης θα υιοθετήσει τα εφαρμόσιμα πρότυπα σύμφωνα με την τεχνική συμφωνία ή τη σύμβαση. Πρίν εξετάζει τη βαλβίδα, σιγουρευτείτε ότι το σώμα είναι καθαρό και καθαρό, χωρίς ξένο θέμα, και δεν πρέπει να χρωματιστεί.

   

  1) Το ποσοστό δειγματοληψίας της δοκιμής πίεσης είναι 10% κάθε στοιχείου, τουλάχιστον 2 εάν η δοκιμή βρίσκει μια διαρροή, 20% της υπόλοιπης ποσότητας επιλέγεται τυχαία για τη δοκιμή εάν η διαρροή βρίσκεται ακόμα, όλες οι επιθεωρήσεις εκτελούνται.

  2) Αφότου τελειώνουν τη δοκιμή πίεσης της βαλβίδας, η επιφάνεια νερού και άλλες ακαθαρσίες πρέπει να καθαριστούν. Οι βαλβίδες χάλυβα άνθρακα πρέπει να προστατευθούν καλά από τη σκουριά.

  3) Κάνετε τα αρχεία δοκιμής πίεσης

  4) Για τις λεπτομέρειες, παρακαλώ αναφερθείτε στο «οδηγό για τη δοκιμή πίεσης των βαλβίδων»

  5) Η δοκιμή ροπής πρέπει να εκτελεσθεί για τις γυαλισμένες βαλβίδες ράβδων για να εξασφαλίσει ότι η ροπή καλύπτει τις τυποποιημένες απαιτήσεις.

  6) Εάν άλλες ειδικές δοκιμές δοκιμής περιλαμβάνονται, όπως η δοκιμή πυρκαγιάς, υψηλή - δοκιμή πίεσης χαμηλής θερμοκρασίας και δοκιμή μικροϋπολογιστής-διαρροών, είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν αυστηρά τα σχετικά πρότυπα επιθεώρησης και να γίνουν τα καλά αρχεία.

   

  5 . Επιθεώρηση των προϊόντων βαλβίδων

   

  Αφότου η βαλβίδα είναι πίεση δοκιμασμένη, δείχνει ότι η βαλβίδα έχει καλύψει τις βασικές απαιτήσεις απόδοσης.
  Οι διάφορες δοκιμές έχουν τελειώσει. Αφότου έχει επιθεωρηθεί για το τελικό μέγεθος εμφάνισης, είναι έτοιμο να μεταφερθεί στο επόμενο βήμα.

   

  1) Επιθεώρηση προσδιορισμού
  Προσδιορισμός σώματος: ΛΟΓΟΤΥΠΟ, επίπεδο προδιαγραφών, επίπεδο πίεσης, υλικός αριθμός, αριθμός φούρνων, σημάδι κατεύθυνσης ροής
  Σημείωση: Τα σημάδια κατεύθυνσης ροής είναι κυρίως για τις μονόδρομες σφραγισμένες βαλβίδες, όπως οι βαλβίδες σφαιρών, οι βαλβίδες αντεπιστροφής, οι βαλβίδες πεταλούδων, οι κρυογόνες βαλβίδες σφαιρών, κ.λπ. για DBB

   

  Η δομή της βαλβίδας σφαιρών απαιτεί ένα διπλής κατεύθυνσης σημάδι κατεύθυνσης ροής.
  Προσδιορισμός κάλυψης (ή υποστηριγμάτων σύνδεσης): υλικός αριθμός, αριθμός φούρνων (δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανέναν πίεση/προσδιορισμό προδιαγραφών, εάν εκεί είστε, σιγουρεύεστε

   

  Εξασφαλίστε την ακρίβεια και τη σαφήνεια)
  Εσωτερικός προσδιορισμός μερών: τα εσωτερικά μέρη μετάλλων πρέπει προσδιορισμό να έχουν τον υλικό του αριθμού και αριθμού φούρνων. Τα μη μεταλλικά υλικά δεν απαιτούνται

   

  Πινακίδα: Λεπτομερής κατασκευαστής, προϊόν και τυποποιημένες πληροφορίες. Εάν η πινακίδα δεν έχει έναν αύξοντα αριθμό, το σώμα πρέπει να έχει έναν αύξοντα αριθμό.

   

  2) Οπτική επιθεώρηση
  Εμφάνιση της ρίψης: Πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις MSS SP 55, και ο αντισκωρικός βαθμός επιφάνειας φθάνει στο επίπεδο 2 sa2.5.

  Εμφάνιση των σφυρηλατημένων κομματιών: καμία προφανής ατέλεια όπως οι ρωγμές, η συγκόλληση επισκευής, η διάβρωση, τα σαλιάσματα, κ.λπ.

   

  3) Επιθεώρηση διάστασης
  Σύμφωνα με τα σχέδια ή τις τυποποιημένες απαιτήσεις, ελέγξτε το δομικό μέγεθος της τελειωμένης βαλβίδας και κάνετε τα αντίστοιχα αρχεία μεγέθους.

   

  6. Χρωματίστε την επιθεώρηση
  Το χρώμα διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην προστασία και την αισθητική της ποιότητας επιφάνειας βαλβίδων. Η ποιότητα του χρώματος είναι σημαντική στη ζωή της βαλβίδας.
  Ένας από τους δείκτες. Η επιθεώρηση χρωμάτων περιλαμβάνει συνήθως: τραχύτητα επιφάνειας του σώματος, ξηρό πάχος ταινιών του χρώματος, χρώμα χρωμάτων, ποιότητα επιφάνειας χρωμάτων και προσκόλληση χρωμάτων. Συγκεκριμένα, οι «προδιαγραφές διαδικασίας χρωμάτων» πρέπει να εφαρμοστούν αυστηρά. Τα σχετικά αρχεία επιθεώρησης πρέπει να γίνουν μετά από κάθε επιθεώρηση.

   

  7 . Επιθεώρηση συσκευασίας
  Πρίν συσκευάζει: Η επιφάνεια βαλβίδων πρέπει να κρατηθεί καθαρή και καθαρή. Η επιφάνεια σφράγισης φλαντζών χάλυβα άνθρακα, το τέλος συγκόλλησης πρέπει να ντυθεί με το βούτυρο/το βερνίκι, κ.λπ.
  Για να αποτρέψει τη σκουριά. Το κανάλι πρέπει να ψεκαστεί με το προληπτικό πετρέλαιο σκουριάς για να αποτρέψει τη σκουριά. Η ένωση πρέπει να σφραγιστεί με μια πλαστική κάλυψη για να αποφύγει τον τραυματισμό κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.
  Κατά τη συσκευασία: μια ενιαία βαλβίδα πρέπει να συσκευαστεί σε μια χωριστή τσάντα φυσαλίδων. Το εσωτερικό του κιβωτίου πρέπει να εμπυρευματιστεί με το πλαστικό ύφασμα ή το λινέλαιο. βαλβίδα
  Τους τοποθετήστε στη διαταγή. Οι βαλβίδες πρέπει να χωριστούν από τα πιάτα εγγράφου, κ.λπ., και τα στρώματα πρέπει να χωριστούν από τους λεπτούς ξύλινους πίνακες για να αποτρέψουν τη σύγκρουση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.
  Τα μέρη/τα εξαρτήματα πρέπει να συσκευαστούν χωριστά και να εξασφαλιστούν.
  Σύμφωνα με τη συμφωνία, πρέπει να επισυνάψετε τα έγγραφα εξουσιοδότησης και τα σχετικά υλικά με το κιβώτιο.
  Πρέπει να είναι ένας λεπτομερής κατάλογος συσκευασίας σχετικά με έξω από το ξύλινο κιβώτιο και τις αντίστοιχες κατευθύνσεις, υγρασία, και να υπάρξει τα σημάδια αντίστασης

   

  8 . Αναθεώρηση στοιχείων
  Όταν η βαλβίδα στέλνεται, τα σχετικά ποιοτικά τεχνικά έγγραφα, οι εκθέσεις και τα αρχεία πρέπει να παρασχεθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τεχνικών συμφωνίας και της σύμβασης.
  Χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει ότι το προϊόν καλύπτει τις σχετικές τυποποιημένες απαιτήσεις. Ένας πίνακας ελέγχου συλλογής δεδομένων πρέπει να προετοιμαστεί για να εξασφαλίσει την ακεραιότητα των στοιχείων και για να μην την παραλείψει.

Στοιχεία επικοινωνίας
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Doris

Τηλ.:: 86+153 900 794 47

Φαξ: 86-28-83900878

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd
No.789, δρόμος Baiyun, ανατολικό βιομηχανικό πάρκο, περιοχή Xindu, πόλη Chengdu, PC επαρχιών Σισουάν. 610500
Τηλ.::86-28-83900998
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Κρυογενικά Valve Globe προμηθευτής. © 2020 - 2023 cryogeniccontrolvalve.com. All Rights Reserved.